16/6 - vore jävligt bussigt av er (:

Jag skrev ju ett inlägg innan för ett tag sen om att jag skulle sluta skriva här i min blogg. Jag slutade skriva för att det var jävligt tråkigt att skriva i en blogg utan någon speciellt snygg design + att det kanske inte är världens roligaste blogg att sitta och läsa om den har en orginell ful design, ellerhur? Men nu på senaste tiden har jag blivit sugen på att bara slänga in ett inlägg då och då bara för att skriva av mig, så jag tänkte faktiskt börja blogga igen - OM jag får hjälp med en snygg design av någon som förstår sig på sånt (;

Så om det är någon av er som förstår sig på detdär med design och skulle vilja göra en åt mig, varsågod! Jag är öppen för förslag. Vore jävligt bussigt av er iallafall (:
Kontakta mig via msn, [email protected]


haha hittade två supergamla bilder på mig för att jag inte har orkat ta några nya för tillfället då jag sitter helt nyvaken med en fräsig morgonfrilla! Så ni får allt nöja er med dehär två.
/ahmanduss


tröja säljes! ta er tid att läsa detta - det är värt det!

Ta er tid att läsa detta - det är värt det. thx!
American Apparel tröjan som jag beställde var ju som sagt alldeles för stor för mig och har därför ingen användning av den. Och vi tänkte först skicka tillbaks den och få hem en ny i mindre storlek, men nu gick inte det för det hade bara blivit en massa onödigt krångel, så jag tycker dock att det är lite onödigt att ha två stycken hemma, en som passar som jag kommer att använda och en som är på tok förstor som jag inte kommer använda. 
Tycker det är lite synd att slänga tröjan iallafall, för den är skitsnygg! Därför tänkte jag pröva att sälja den för ungefär (eller ja, något lägre) samma pris som jag beställde den för (har inte använt den, bara provde den en gång när jag fick hem den och märkte direkt att den var för stor) det är storlek M (medium) och de är rätt så stora i storlekarna.
Om det inte är någon som vill ha den så får det bli att jag slänger den. bara till att höra av sig, har kvitton och allt som man fick till!

(jag säljer inte den bara för att ha någon jävla loppis eller behov av pengar eller nått sånt shit, utan bara för att jag tycker det är synd att slänga den, onödigt att ha den om den inte passar och onödigt att ha två stycken)
  

/ahmanduss

RSS 2.0